Info

Information


Järnkula.se Göteborg är ett mindre företag i Göteborg som strävar efter att växa och förse sina kunder med bra produkter till ett lågt pris. Målsättningen är att göra alla som handlar här nöjda.

Genom mycket bra kontakter med gjuterier och fabriker kan vi förmedla produkter som större och välkända märken använder sig av. I dagsläget finns inga speciella omkostnader så priset ut till kunderna ligger på en lägstanivå.

Metal Farm Sweden är ett märke som används på våra produkter och garanterar en hög kvalité på det som säljs här.

Frakter


I dagsläget finns ett fraktavtal med DB Schenker där vi kan erbjuda våra kunder ett pris på tex skivstångspaket, hör av er bara så ordnar vi något bra. Frakt går alltid att ordna och inom Göteborg är det naturligtvis gratis. Vi skickar inom hela Sverige/Europa.

Frakter till Malmö/Lund vi Halmstad, Helsingborg osv kommer att ske under våren under vår egen försorg. Därmed kommer de transporterna bli mycket billigare, hör av er vid intresse.

Hämta går bra att göra från utlämningsställe på Masthugget i Göteborg.

Produkter

Utöver det som finns på hemsidan så kan det mesta inom gym/crossfit erbjudas. Riggar, rack, ställningar, mattor m.m. Just nu håller vi på att utrusta flera PT-Gym i Göteborgsregionen och andra gym med stänger, bumpers, kettlebells och riggar.


Priser/avbetalning


Alla priser är inklusive moms. Möjligheten för privatpersoner att dela upp betalningen på två tillfällen finnns för köp över 5000kr. Avbetalningen sker genom faktura, där den första avbetalningen sker inom 10 dagar från köptillfället och den andra 30 dagar efter första fakturan. En aviavgift på 150kr tas ut för detta och kommer påföras den första fakturan, inga andra avgifter eller ränta kommer påföras.


Företag


Om ni vill ha Metal Farm i ert sortiment så är ni välkomna att höra av er så ordnar vi något bra.

Kontakt

Vill ni köpa något eller bara fråga något så är det bara att ringa 0733-485233 eller skicka ett mejl på info@jarnkula.se Vi finns alltid tillgängliga för er.

Copyright © All Rights Reserved